Workshops

Er worden geen draaiworkshops gegeven.

Als je het leuk vindt om een workshop te komen volgen met een groepje bijvoorbeeld je vriendinnen , je familie , je collega`s enz. dan ben je van harte welkom. Het minimum aantal is 5 en het maximaal aantal is 8. Je kunt een gekke Vogel, een porseleinen schaal of iets wat je in overleg met mij bespreekt, komen maken. Je hoeft niet allemaal het zelfde te maken als je kiest voor de surpriseworkshop. Kijk hieronder voor voorbeelden van workshops.

Neem contact op via het contactformulier of bel of app met 06-25171539. Ik kan je dan via de app meer voorbeelden sturen.

Gekke Vogels !

Het lijf ( de basis) staat klaar als je komt en je kunt de rest naar eigen creativiteit invullen.

Je kunt er leuke vleugels aan maken , een gekke kuif, en grappige ogen. Alles naar eigen inzicht maar er zijn ook malletjes beschikbaar om je op weg te helpen. Je mag de vogel mooie kleuren geven met engobes( kleurpapjes ) Hoe creatiever je bent hoe mooier hij wordt.

Heb je nog nooit met klei gewerkt dan is dat voor het maken van de vogels geen enkel probleem. Alles wordt uitgelegd en het is niet moeilijk om te maken.

Duur van de workshop: 2,5 uur. met een uitloop van een half uur.

Prijs voor de workshop : vanaf 1 sept 2023 60,00 euro per persoon incl. alle materialen, het stoken englazuren en koffie of thee met iets lekkers.

Surprise workshop.

Mocht je met een groepje graag iets anders maken dan ben ik altijd bereid om samen te kijken naar een onderwerp wat bij jullie past, je kunt dan denken aan een schaal , vaas, bonbondoosje, een tuimeldoos, paddenstoelenbol vogelhuisje of iets heel anders. De workshop duurt altijd 2,5 uur met een uitloop van een half uur, en is incl alle materialen, het stoken en glazuren, en koffie/thee en iets lekkers. De kosten bedragen vanaf 1 september 2023 60,00 euro per persoon.

Werken met Porselein.

Porselein voelt een beetje als stopverf en het werken ermee is toch anders als werken met gewone klei. Het is prachtig wit en duurder als gewone klei. In deze workshop maak je een schaal van porseleinen platen. Ik zorg er voor dat de platen porselein al klaar liggen en je meteen aan het werk kunt. Je leert hoe je platen porselein kunt verwerken en wat je nodig hebt om ze aan elkaar te zetten. Verder kun je al je vragen over porselein stellen. Als de schaal klaar is kun je hem nog decoreren. Dit doe je met diverse gekleurde engobes , maar we houden natuurlijk een aantal delen ook mooi wit zodat je straks na het bakken de kleur van het porselein nog ziet.

Na het drogen worden de schalen gebakken en als je dat mooi vindt kan ik er nog een glans glazuur voor je overheen zetten, dit gebeurd altijd in overleg.

Duur van de workshop: 2,5 uur, met een uitloop van een half uur.

Prijs voor de workshop : vanaf 1 september 2023 70 euro per persoon incl. alle materialen, het stoken en glazuren en koffie of thee met iets lekkers.