Collectie

De collectie bestaat uit:

Blauwe Bergmeren

Salt of the Sea

Dancing Flowers

Een aantal van deze werken is ook te koop bij Driekus cadeauwinkel in Sint Michielsgestel.

BLAUWE BERGMEREN

De collectie Blauwe bergmeren gaan over bergen met diepblauwe ijskoude wateren. Elke berg is uniek in vorm, hoogte en structuur. Oerkrachten hebben de bergen omhoog gestuwd, tonen het binnenste der aarde, ruig en grof met aan de buitenkant lieflijke blauwe meren. Ohh wat zijn we nietig!

Al deze werken zijn gemaakt van porselein en  grove zwarte ,blauwe of rode chamotte klei. Met elkaar gecombineerd of apart gebruikt. Het glazuur is door mij zelf samengesteld. De werken worden op 1140 graden Celsius gestookt.  U bent van harte welkom om de  werken vrijblijvend te komen bekijken. Maak daarvoor gebruik van de contact pagina.

Bergketen

495,00 euro


Kleine blauwe meertjes
Als compleet werk van 9 meertjes 195,00 euro
Ook per stuk te koop voor 24,95 euro in leuke cadeauverpakking. Verkocht


Ruige rode rotsen.
Als compleet werk van 3 voor 295,00 euro
De bovenkant

Blauwe meer

Prijs 495,00 euro
Mountains verkocht
195,00 euro
Waterfalls 495,00 euro

SALT OF THE SEA

De collectie Salt of the Sea gaat over objecten die gevonden worden in en nabij de Zee. Elk werkje is uniek en doet denken aan oesters , zilt water, wieren en de verandering van de rustgevende golfslag naar ruige woeste niet te bedwingende hoge golven. Ohhh wat zijn we nietig!!!

Al deze werken zijn gemaakt van porselein. Het glazuur is voor een deel door mij zelf samengesteld en de werken zijn in de zoutoven gestookt op 1280 graden Celsius.

verkocht

Kleine werkjes kosten 24,95 euro en de grotere werken kosten 95,00 euro .

verkocht

DANCING FLOWERS

De collectie Dancing Flowers gaat over dansende bloemen in de zwoele warme zomer wind. Ze wiegen heen en weer en genieten van de warme zon op hun tere bloemblaadjes. Langzaam aan verwelken ze en laten hun kopjes vallen om in een nieuw lente seizoen weer sterk en krachtig tevoorschijn te komen.

Al deze werken zijn gemaakt van porselein met echte bloemen. De bloemen worden telkens voorzien van een heel dun laagje porselein en uiteindelijk op 1220 graden gebakken na voorzien te zijn van een transparant glazuur. Een aantal is afgewerkt met een randje goudverf.

Sorry alle werken zijn verkocht!